alla kategorier

Företagsprofil

Hem> Om oss > Företagsprofil

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd är beläget i Pudong New District, Shanghai, Kina. Det är en professionell tillverkare av kosmetikaförpackningsbehållare och en ledande leverantör av skönhetsförpackningslösningar i 20 år i Kina. Nu har företaget utvecklats till en skala av 20,000 300 kvadratmeter modern fabrik med mer än 9001 anställda. Man har introducerat de mest avancerade maskiner för formning, injektion, flaskblåsning, automatisk sidentryckning, varmstansning, märkning och beläggning etc. Företaget är certifierat med ISO-XNUMX-system.

Företagets produkter sträcker sig från kosmetikaförpackningar, läkemedelsförpackningar och livsmedelsförpackningar etc. Huvudprodukterna inkluderar plastflaskor, högtrycksflaskor, droppflaskor, krämburkar, kapsyler, pumpar och sminkbehållare etc. Det ägnas åt att leverera heltäckande förpackningslösningar för sina kunder över hela världen. Produkten har exporterats till Hongkong, Japan, Korea, Sydostasien, Mellanöstern, Oceanien, Europa och Amerika. Företaget har också sina egna pigmentproduktionslinjer som kan tillhandahålla snabba färgmatchningstjänster till kunderna.

Vi har vunnit gott rykte bland våra kunder med vår goda kvalitetsprodukt, strikta och högeffektiva förvaltning, kreativ produktdesign och utmärkta tjänster.

Vi strävar efter att tillhandahålla överlägsen produkt till våra kunder på basis av kontinuerlig produktinnovation och FoU-investeringar, hela vårt team är alltid dedikerat till att möta och överträffa våra kunders förväntningar och bli våra kunders mest pålitliga partner på lång sikt, välkommen att kontakta med oss ​​om du har några krav.


Vårt uppdrag

För att vara en leverantör av tryck- och förpackningslösningar i världsklass, skapa maximalt värde för våra kunder genom kontinuerlig teknisk innovation och avancerad hantering.


Kärnvärderingar

Människor är grunden. Grönt, innovation och ärlighet är själen i vårt företag.
Människan är den mest värdefulla resursen.
Vi erkänner varje individs unika; vi respekterar och uppskattar deras bidrag till vårt företags produktivitet, säkerhet, kreativitet och tillväxt.
Innovation och ärlighet är vägen till framgång.
Shanghai Hejing Plastic Product hoppas kunna arbeta med vänner från alla samhällsskikt över hela världen för att skapa en ljus framtid tillsammans!

Kontakta oss Förpackning

Letar du efter lösningar på dina behov av skönhetsförpackningar som uppfyller ditt varumärke och krav på hållbarhet?

Begär en kostnadsfri konsultation med en av våra förpackningsexperter.